Friday, August 24, 2012

selamat hari raya

Wujud lgik rupa ny entri Kali ni...semua entri2 ak berkenaan dgn entri yg konon ny teruja dpt update blog...hah..Bila ak tgok blik 3 bln Skali baru ak update ... ak Bkn Ap kemalasan yg tnggi disamping kesibukan dri mengalahkannpm yg nk bt keputusan utk dunia....Haha...tape2..lps ni ak akn slalu merajenkn Dan meminimakan keje2 laen demi sebuah entri ku..ak Bkn Ap...sbeny ak xbape nk ad idea utk memsharing2 kn ngan org...Bkn kedekottt tp ak jnis suka disharing..Bkn mensyaring...tujuan ak wujudkan blog ni sbenany nk cite psl dri ak Jew...tp xtercita plak..t Kita cita laen Kali la ek...ari ni Kita warming up saje..pa pe pn nk ucap Slmt ari taya aidilfitri maaf zahit Dan batin bt semua kwn2 n saudara mara xkira lah jaoh or dkt....nk share pic raya jgk lah....utk pengetahuan korg taon ni ak Beraya d workstation...cian an..tp besh jgk drpd keje slps raya..mcm2 Hal customer t....Skang ni customer xbyk songeh sgt la...dorg pn te hormat Kita tgh raya an...

Wednesday, May 23, 2012

selamat berkenalan

hye oll...ari ni mcm gatal tgn jew nk tulis entri ni...hehe..padahal dh lama xtulis entri ni...ntah page ak ni dah lapuk ditelan zaman...tp xpe...ari ni kita balik ke step 1...selamat berkenalan ye buat u oll...sy jnji lepas2 ni sy akn sentiasa update entri2 terbaru yang terbaikkkkk punye....k...nk wat cne idup ni semakin hari semakin tua n semakin bz...k lah...nk kne smbung bertugas plak...jmpa lg